Αφτά λες Κωστάκης μας και με κάνεις να ψοφάω να έβλεπα τις αντιδράσεις σου σε ΑΤΜ (αν είχαν επικρατήσει τα "Μπαρουφονόμικς"), έχοντας κάνει ανάληψη σε IOU ?
ΥΓ: Ευτυχώς όμως έμεινα με την απορία.
Τίποτα δεν θα γινόταν.
Δεν τόλμησαν και παρακάλεσαν τον Τσίπρα να τα γυρίσει με τους γνωστούς τρόπους που του κάνουν. Του έταζε η Μέρκελ.
Αφήστε το αφήγημα του Σοϊμπλε, γελούσε ο κόσμος τότε, ούτε τολμούσαν να μας αφήσουν να φύγουμε γιατί ξέρανε τι έρχεται. Ξέρανε πως είχαν διαλύσει την ΕΕ πλέον και την είχανε διαιρέσει και ήταν βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και τους έκαναν ότι θέλανε τα FUNDS και η CIA.
Αυτή είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ σου ΕΝΩΣΗ και τα ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ
Μια ΚΑΪΛΗ ειναι η ΕΕ.
Τα είδαμε και μετά την παρένθεση του λαϊκισμού των Πρεσπών και των προσφύγων και την κατάλυση των θεσμών, την επιδοματική πολιτική (ωραίος φιλελευθερισμός) προστατεύοντας τα υπερκέρδη των μετόχων - κουμπάρων, τις σκανδαλώδεις κρατικές χρηματοδοτήσεις, τον κρατισμό που επικρατεί μας λένε κάποιοι να κρυφτούμε στις τρύπες μας που δεν μπήκαμε ποτέ. ?
Περήφανοι οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγωνιζόμαστε καθημερινά? και κρατήσαμε Θερμοπύλες, σε δεινά, σε ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, εκεί σε τέτοια δείξανε την ΑΔΥΝΑΜΙΑ τους οι ΙΔΙΩΤΕΣ και κατέφυγαν όλοι στην ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
Δεν πειράζει όμως.
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ προχωρά μπροστά, είναι ενωτικός και ξεχνάει τις προσβολές.
ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για να επανέλθει η πίστη στους θεσμούς και να κάνουμε ξανά την ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ.
Σας συγχωρούμε που μας βρίζετε, οι σειρήνες του ψευτονεοφιλελευθερισμού και η υπερκατανάλωση μέσω των φουσκών σας κάνουν υπερόπτες λίγο και μας θέλετε νεκρούς? Τους μισείτε τους σοσιαλιστές και τους αριστερούς γιατί τους ανάγετε σε καθεστώτα.
Και ερωτώ. ?
Ήταν καθεστώς ο Ανδρέας? ?
Τον μύθο που αυτού τα λάθη πληρώνουμε και το χρέος πρέπει πια να τον σταματήσετε και να σταματήσετε να κατηγορείτε και να διαβάλλετε αυτόν τον μεγάλο ΗΓΕΤΗ που μας ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ και ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ στην ΕΟΚ και την CIA. Που έστειλε πίσω το ΣΕΙΣΜΙΚ και έτρεμε η ΤΟΥΡΚΙΑ.
Όμως είμαι σίγουρος, η ΑΛΛΑΓΗ είναι κοντά, έρχεται και μείνατε ολίγοι ρομαντικοί να μας μιλάτε για φιλελευθερισμό, για καπιταλισμό, για πρόοδο, για επιτεύγματα. Πλέον πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί για να έχει να τα λύνει. Παλιό το κόλπο και στην πορεία κατέρρευσαν οι θεσμοί, οι αξίες, η εκκλησία μας, η πίστη μας στα Θεία.
Κυριαρχεί η εκμετάλλευση, η αδικία, η καχυποψία, η μουντάδα, η στημένη βιομηχανοποιημένη διασκέδαση, οργιάζει το παραεμπόριο, το εμπόριο σάρκας, οι παρακολουθήσεις. Φιλελευθερισμός με παρακολουθήσεις και μας φταίει ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ?
Οκ, εγώ δεν ξαναμιλάω, θα περιμένω να πανηγυρίσω μια μικρή νίκη στις επόμενες εκλογές έναντι στον φαρισαϊσμό αυτής της αποτυχημένης θα έλεγα επιεικώς κυβέρνησης και τα είπα όλα.
Αυτό ΕΡΧΕΤΑΙ και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με ΑΥΤΟ και εμείς.
#ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ TERRY.
Λίγη υπομονή.
Ελάτε μαζί μας να εξαλείψουμε ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΙΖΕΣ, ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και τη ΛΑΪΚΗ ΑΔΙΚΙΑ, να ΖΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ , ο απλός λαός, εγώ και εσύ, με ευημερία και προοπτική. Όλοι μαζί να ενωθούμε για μια Ελλάδα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ με πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες για όλους. Και αφήστε το που θα βρεθούν τα λεφτά. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δισεκατομμύρια που είναι σε λάθος τσέπες, έπρεπε να είναι στο λαό, σε μια αγορά ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ για να μην ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ , αυτές οι ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ και οι ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Έγραψα πολύ για να έχω τον τελευταίο λόγο στα επόμενα post για το θέμα, ότι και να γράψετε δεν θα απαντήσω για να μην επιβαρύνω το topic, νιωθω πως απάντησα σε όλους και ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ τη θέση μου στις ειδοποιήσεις που είχα για απαντήσεις σας στο θέμα.
Θα παραμείνω στο θέμα της TRAP με το οποίο και εγώ δεν συμφωνώ με το βίντεο.
Γεια σας!!!
Γειά σας!!!!!
χαχαχαχαααχχαχαχα?