Πόσες φορές ακούτε τα clips ?

Για ποιό λόγο ακούτε ?

• Για να βγώ απο την "υποχρέωση"

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Δεν ακούω. Κάνω μόνο Like αν ξέρω αυτόν που ανεβάζει

• Ακούω για να συμμετάσχω στη συζήτηση

• Σύνολο ψηφοφόρων
    11

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Όλοι ανεβάζουμε λιγο πολύ. Όμως πόσο καλοί ακροατές είμαστε?

Ακούμε επειδή μας ενδιαφέρει?

Ακούμε για να πάρουμε ιδέες?

Ακούμε απο περιέργεια ?

Ακούμε για να εκτιμήσουμε τον κόπο του άλλου?

Ακούμε για να βγούμε από την "υποχρέωση"?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μόνο λόγο που δεν ανέφερες είναι γιατί μου άρεσε κάποιο προηγούμενο κομμάτι που είχε ανεβάσει κάποιος

ένα κομμάτι έχω ακούσει σίγουρα από όλα τα μέλη τα διαστήματα που παρακολουθώ το forum

''κάποτε ανέβαζε εδώ o Gregg''

Το μόνο λόγο που δεν ανέφερες είναι γιατί μου άρεσε κάποιο προηγούμενο κομμάτι που είχε ανεβάσει κάποιος

ένα κομμάτι έχω ακούσει σίγουρα από όλα τα μέλη τα διαστήματα που παρακολουθώ το forum

''κάποτε ανέβαζε εδώ o Gregg''
είναι η 4η επιλογή στην πρώτη ερώτηση

Απαντώ ευθέως στον τίτλο του νήματος.

Όσες φορές γουστάρουμε, τσάμπα είναι εξάλλου.

1. Το ακουω μια φορα. Εαν μου αρεσει το ακουω καπακι και 2η.

2. Το ακουω απο περιεργεια, για να παρω ιδεες, και διοτι πολλες γνωριζω οτι θα μου αρεσει.

πάντως πάνω στο θέμα γενικότερα, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε κανείς να ακούσει πχ όλα τα κομμάτια κάποιου εδώ μέσα, εφ όσον ακούσει κάποιο που του άρεσε. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα

καλό θα ήταν να μπορούσε κανείς να ακούσει πχ όλα τα κομμάτια κάποιου εδώ μέσα, εφ όσον ακούσει κάποιο που του άρεσε. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα

Εγώ πάντως με τρία κλικ βρήκα όλα τα δικά σου ...

https://www.noiz.gr/community/profile/23756-dimsonic/content/?type=cms_records2&change_section=1

στο δεύτερο ερώτημα δεν έχει πολλαπλή επιλογή?

Θέλω να διαλέξω πολλά.

Και εξαρτάται.

Χμμμ ετσι γινεται;

Ειναι λιγο κρυμμενο παντως

Εύκολο είναι, απλά δεν το χρησιμοποιούμε συχνά.

Το "νέο noiz" έχει πολλές δυνατότητες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μολις ανεβαζει καποιος κλιπ που εχει κερδισει τον σεβασμο μου ειτε για τις γνωσεις του ειτε γιατι εχουμε κανει ολα αυτα τα χρονια εδω μια πολιτισμενη κουβεντα θα μπω και θα ακουσω.Αν μου αρεσει θα ξανακουσω.Αν ξερω οτι το ειδος που ανεβαζει καποιος ομως δεν μου αρεσει δεν θα μπω να ακουσω.Αν μου κανει κλικ ο τιτλος θα ακουσω.Τωρα για ποιο λογο....για τον ιδιο λογο που ανοιγω το ραδιοφωνο...η πιανω την κιθαρα απο το ρακ εστω και για δεκα λεπτα....γιατι γουσταρω τη μουσικη οπως ολοι μας προφανως.Αν παραυτα ακουσω και κατι "καινουριο" η μαθω κατι απο τα σχολια (υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα με μεγαλη εμπειρια που αξιζει να φιλτραρεις και να κρατησεις καποιες απο τις γνωσεις τους) αυτο ειναι μπόνους... δεν ειναι ομως αυτοσκοπος.

Αυτά που μου αρέσουν τα ακούω ξανά και ξανά, κάποια και για πολύ καιρό μετά από την ανάρτηση τους. Αυτά για τα οποία σκοπεύω να γράψω κάποιο σχόλιο ή κριτική επίσης τα ακούω πολλές φορές, προκειμένου να βγάλω από την μέση το όλο θέμα του γούστου και να εστιάσω με μεγαλύτερη ακρίβεια-και σοβαρότητα-στα σημεία που θεωρώ πως πρέπει-εποικοδομητικά-να σχολιαστούν. Σε γενικές γραμμές, ακούω σχεδόν ό,τι θα ανέβει, έστω και ένα μέρος του, αν πρόκειται για κάτι που δεν μου αρέσει. Μερικές φορές αν έχουν υπάρξει σχόλια που περιγράφουν κάτι που δεν έχω αντιληφθεί, ακούω ξανά μήπως βρω αυτό που έχασα στο πρώτο άκουσμα. Συνήθως δεν το βρίσκω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back