- Πόντοι
- 2,148
δυό διαφορετικές προσεγγίσεις.
Εγώ δεν σχολιάζω....
αποψης
Εγώ δεν σχολιάζω....
αποψης
το πρώτο δεν μου άρεσε γενικώς καθόλου. Θεωρώ ότι ξαφνικά οι ηπειρώτες κάπως την έχουν δει πρόσφατα.
το δεύτερο έτσι κι έτσι
Άγρυπνος, κουρασμένος από τις νυχτερινές πρόβες (και την έξοδο μετά στα bars? ) εν όψη του σημερινού live στην ομπρέλα, λογικό είναι..... On toppic: Κάτω τα χέρια απ'τους Μανιταρόκ! http://www.ogdoo.gr/prosopa/kalos-toys/ti-einai-to-manitarok Εδώ και το αφιέρωμα σ'αυτούς από την ΕΤ3
Το να αναμιγνύεις διάφορα μουσικά είδη (έστω "μακρινά" μεταξύ τους) δεν είναι κάτι καινούριο. Το θέμα είναι να βγαίνει κάτι εύηχο.... Οι Μανιταρόκ, κατά την γνώμη μου, διάλεξαν έναν δύσκολο δρόμο εν αντιθέσει με τα παιδιά απ'τα Γιάννενα που δεν 'κάναν και κάτι τόοοοοσο πρωτότυπο και δύσκολο πιά! Οι Γρεβενιώτες λάτρεις των μανιταριών το πήγαν παραπέρα με επιρροές (εκτός της Rock και των Ηπειρώτικων) από Βυζαντινή, ψυχεδελική και ανατολική μουσική, Όσο για τις διασκευές γνωστών ροκ τραγουδιών από μουσικούς της κλασικής, μόδα είναι θα περάσει, ελπίζω....... (αν και κρατάει καιρό αυτή η κολόνια, ίσως γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη...). Υ.Γ. Dimsonic, στον Πνοή και Νύξη αναφερόμουν στο προηγούμενο μου ποστ....