- Πόντοι
- 398
Καλημερα.Ειμαι κατοχος μιας Gibson les paul classic custom antique naturalΗ κιθαρα ειναι αγορασμενη το Μαρτιο του 12 και φτιαγμενη τον Δεκεμβριο του 11.Παρατηρησα εδω και κποιους μηνες οτι εχει αρχισει η διαδικασια του σπασιματος του νιτρου.Και στο κεφλι γυρω γυρω απο λογοτυπα γραμματα και κλειδια αλλα και στο σωμα (διπλα απο τα ποτενσιομετρα αλλα εκει μονο σε ευθειες γραμμες και φαινονται μονο υπο γωνια και στο φως ειναι πολυ αχνα....ακομα)Μπαινω σε διαφορα φορουμ και διαβαζω για το θεμα και πραγματικα μου κανει εντυπωση πως οι περισσοτεροι το βρισκουν γοητευτικο αυτο που συμβαινει...καποιοι λενε οτι οπως και να χει το νιτρο ετσι θα καταληξει...καποιοι λενε ακομα οτι η ιδια η εταιρια τις βαφει ακομα με αυτο τον τροπο γι αυτον τον λογο!!!Ξερω οτι προερχεται απο αποτομες αλλαγες στη θερμοκρασια και την υγρασια οποτε εδω στα Χανια που ζω μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο να συμβει μια που αυτες οι αλλαγες υπαρχουν σε πραγματικα μεγαλο βαθμο....δεν υπαρχει μια μεση κατασταση ολο το χρονο...αλλα....μηπως ειναι πολυ νωρις για να ξεκινησουν να σπανε τα νιτρα?Μιλαμε για μια κιθαρα ουτε 3 ετων...ανηκω στην κατηγορια αυτων που ουτε πεταω τη σκουφια μου απο χαρα βλεποντας την κιθαρα να κανει ραγισματα το νιτρο (και καλα βιντατζοποιειται!!!!) αλλα ουτε τα βαφω και μαυρα επειδη δεν ειναι του κουτιου!!!
Ποια ειναι η γνωμη σας για ολη αυτη την ιστορια?
Εσεις πως το βλεπετε?
Νιτρο η poly?
Αντιστοιχες εμπειριες?
Ευχαριστω για το χρονο σας!
Ποια ειναι η γνωμη σας για ολη αυτη την ιστορια?
Εσεις πως το βλεπετε?
Νιτρο η poly?
Αντιστοιχες εμπειριες?
Ευχαριστω για το χρονο σας!