Κατασκευή amp footswitch

Synyster_G

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας παίδες θέλω αναλυτικές πληροφορίες για το πως να φτιάξω ένα footswitch για τον ενισχυτή μου .

σε περίπτωση που μου δώσετε λινκ θα βοηθούσε πολύ να είναι στα ελληνικά  ;)

Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ προκαταβολικά   

Α δεν ανέφερα ότι ο ενισχυτής μου έχει είσοδο 1/4 για footswitch και θέλω ΜΟΝΟ να αλλάζει μεταξύ καθαρού και βρόμικου ! 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο έκτο topic θα βρεις αυτό που ψάχνεις... εφόσον βέβαια να μπορείς να διαβάσεις το schematic.

IBRG550 είπε:
Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο έκτο topic θα βρεις αυτό που ψάχνεις... εφόσον βέβαια να μπορείς να διαβάσεις το schematic.
to schematic που δίνει ο συνφορουμιτης σε αυτό το τοπικ ειναι πιο περιπλοκο απο αυτο που ζητάω  ;)

το θέμα με το schematic είναι αυτή η οθονουλα που έχει βάλει εγώ δεν την χρειάζομαι απλά ένα κουμπί on / off

Παρε ενα βυσμα 1/4 στερεωφωνικο,κολλα ενα καλωδιο στο μηκος που θες.τοποθετησε το στην υποδοχη πατα το κουμπι του βρωμικου καναλιου και μετα στην αλλη ακρη που εχεις τρια καλωδια δες με ποια αλλαζει το καναλι,σιγουρα θα ειναι τα δυο απο τα τρια.πηγαινε και σε ενα ηλεκτρονικαδικο παρε ενα αλουμινενιο κουτι ενα διακοπτη DPDT ή  SPDT και ετοιμο το πεταλι.παντος ετοιμα footswitch μπορεις να βρεις πολυ φθηνα δες εδω http://www.pssl.com/Marshall-PED801-Single-Footswitch-wLead--LED

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back