- Πόντοι
- 38
ωραια ... μου δωσεατε ιδεα για το επομενο θρεντ...
πες τα χρυσόστομε!!!!Stinky είπε:Ρε ποτε θα ξεκολλησετε με τα κουπια? Παρτε στρατ ρε να γινετε ανθρωποι!![]()
xaxaxaxaxaStinky είπε:Ρε ποτε θα ξεκολλησετε με τα κουπια? Παρτε στρατ ρε να γινετε ανθρωποι!![]()
Φιλε λορδε ειπες το μεγαλυτερο ανεκδοτο ισως σε ολη την ιστορια του μαρκετιγκ, διαφημισεων, branding, δημιουργιας πιστου πελατειακου κοινου, καταναλωτικου δυτικου πολιτισμου, τεχνικων λανσαρισματος ειδων πολυτελειας, δημιουργιας υπεραξιας, ανθρωπινης ματαιοδοξιας, αναγκης να ξεχωρισεις απο το διπλανο σου, φιγουρας, προβολης, μιμητισμου επωνυμων κλπ κλπ. Σε συγχαιρω!Lord_Goumis είπε:Αν λοιπόν η εταιρία έχει ένα θυγατρικό παράρτημα που βγάζει ισάξια μοντέλα με αυτήν με 100% καλύτερη τιμή, λογικό είναι ότι η εταιρία θα κλείσει γιατί κανείς δεν είναι μαζόχας να δίνει τα άπειρα λεφτά ενώ μπορεί να πάρει το ίδιο όργανο πολύ φθηνότερα.
evris είπε:Φιλε λορδε ειπες το μεγαλυτερο ανεκδοτο ισως σε ολη την ιστορια του μαρκετιγκ, διαφημισεων, branding, δημιουργιας πιστου πελατειακου κοινου, καταναλωτικου δυτικου πολιτισμου, τεχνικων λανσαρισματος ειδων πολυτελειας, δημιουργιας υπεραξιας, ανθρωπινης ματαιοδοξιας, αναγκης να ξεχωρισεις απο το διπλανο σου, φιγουρας, προβολης, μιμητισμου επωνυμων κλπ κλπ. Σε συγχαιρω!
Την εχω και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος, δεν θα την άλλαζα για καμια! Ειναι ακριβως φτιαγμενη για μενα.(παιζω μεταλ) .. κανα 2 epi που ειχα μου αφησαν ασχημες εντυπωσεις, στον ηχο, φινιρισμα και στα ηλεκτρικα σε σχεση με την gibson. Τωρα τι να πω, μπορει να ειμαι ατυχος και να επεσα σε μπαχατελες epi..Αν έχεις παραπάνω λεφτά, πήγαινε σε μια studio, όπως αυτή που σου πρότεινα στην αρχή ή ακόμα καλύτερα σε αυτήhttp://www.thomann.de/gb/gibson_lp_studio_aw.htm
Έχεις δίκιο, δίκιο, δίκιο, δίκιο και ξανά δίκιο. Στείλε μου τώρα ένα λινκ με μια κιθάρα που να είναι ΟΛΟΙΔΙΑ σε ποιότητα και σε όλα με την Gibson Custom και να είναι φθηνότερη γιατί θα ήθελα πολύ να έχω μια τέτοια. Μια διευκρίνηση όμως γιατί δεν με καταλάβατε. Μιλάω για ΟΛΟΙΔΙΑ κιθάρα. Όχι για μια πολύ καλή-οικονομική-αξιοπρεπής λύση.evris είπε:Φιλε λορδε ειπες το μεγαλυτερο ανεκδοτο ισως σε ολη την ιστορια του μαρκετιγκ, διαφημισεων, branding, δημιουργιας πιστου πελατειακου κοινου, καταναλωτικου δυτικου πολιτισμου, τεχνικων λανσαρισματος ειδων πολυτελειας, δημιουργιας υπεραξιας, ανθρωπινης ματαιοδοξιας, αναγκης να ξεχωρισεις απο το διπλανο σου, φιγουρας, προβολης, μιμητισμου επωνυμων κλπ κλπ. Σε συγχαιρω!
Δεν είπα ότι η epiphone είναι μάπα, μια χαρά ποιότητα έχουν, απλά η ''ακατανόμαστη'' έχει καλύτερη
φυσικά και έχεις δίκιο, για κάθε μια ''ακατανόμαστη'' πωλούνται 10 epiασε που πιστευω οτι πιο πολλα βγαζει η gibson απ τα epiphone μοντελα της παρα απ τα αμερικανικα...
http://www.richtonemusic.co.uk/guitars-1/electric-guitars-2/tokai-love-rock-ls90q-heritage-dark-cherry-585.htmlΣτείλε μου τώρα ένα λινκ με μια κιθάρα που να είναι ΟΛΟΙΔΙΑ σε ποιότητα και σε όλα με την Gibson Custom και να είναι φθηνότερη γιατί θα ήθελα πολύ να έχω μια τέτοια.
Δεν υπαρχουν ολοιδιες κιθαρες. Ουτε καν της ιδιας εταιρειας, ιδιων μοντελων, ιδιας ημερας.Lord_Goumis είπε:Έχεις δίκιο, δίκιο, δίκιο, δίκιο και ξανά δίκιο. Στείλε μου τώρα ένα λινκ με μια κιθάρα που να είναι ΟΛΟΙΔΙΑ σε ποιότητα και σε όλα με την Gibson Custom και να είναι φθηνότερη γιατί θα ήθελα πολύ να έχω μια τέτοια. Μια διευκρίνηση όμως γιατί δεν με καταλάβατε. Μιλάω για ΟΛΟΙΔΙΑ κιθάρα. Όχι για μια πολύ καλή-οικονομική-αξιοπρεπής λύση.
Σωστός, ούτε ίδιοι άνθρωποι. Ακόμα και ο ίδιος άνθρωπος, μπορεί να ακουει και να αισθάνεται διαφορετικά τη Τεταρτη από τη Τριτη. Και τα γούστα αλλάζουν, γι αυτό τα μικρά παιδάκια αγοράζουμε Tokai και τα μεγάλα παιδάκια Gibson...evris είπε:Δεν υπαρχουν ολοιδιες κιθαρες. Ουτε καν της ιδιας εταιρειας, ιδιων μοντελων, ιδιας ημερας.
Kαι εγώ δεν είμαι ειρωνικός (απλά καμμιά φορά με παρεξηγούν...mixlad41 είπε:Τα μικρα παιδακια δν εχουν λεφτα, αλλιως θα παιρνανε κ αυτα μια καλη Gibson την οποια θα ειχανε δοκιμασει πρωτα:
Παντα φιλικα ετσι, δν ειμαι ειρωνικος, με αστειο τονο τα λεω...![]()