Ας ΔουμεΤα Rig Σας...Βαλτε Φωτο...

Ετρεξα και εγω μεσ'την τρελη χαρα να σας δειξω τη φτωχεια μου..... :lol:

Αυτο ειναι το ενισχυτακι μου (Pro Reverb) μαζι με μια καμπινα την οποια εφτιαξα εγω με τα χερακια μου εξ'ολοκληρου :lol: , η μαυρη ειναι ενα "κουτσουρο" που το ειχε αγορασει ο πατερας μου το 1971 απο γερμανια και η αλλη ειναι η "σκεβροcaster" μου (american standar)

modules.php

Τα πεταλακια μου.....(volume του κ......ου) :lol: :lol: :lol:

modules.php

Πωσ σας φαινεται η καμπινα μου???? CELESTION VINTAGE 30 εννοειται!!!!

modules.php

modules.php

Δεν τα μαθες?Όσοι ποστάρουμε απο Πάτρα δεν γίνεται να ανεβάσουμε φωτογραφίες :cry:

:evil:

Δεν τα μαθες?Όσοι ποστάρουμε απο Πάτρα δεν γίνεται να ανεβάσουμε φωτογραφίες :cry:

:evil:
:( :( :( :( Γι'αυτο δεν φαινονται.... αν κανεισ δεξι κλικ και view image τη βλεπεισ τελικα τη φωτο......για δεςς......

Αληθεια ρε moderators????????

Γιατι απο πατρα να μη φαινοντε οι φωτο???

Ειναι software υποθεση ή μπορεις να το διορθωσεις???κανε κατι??οχι οτι ειναι επιγον αλλα ξερεις να μην ειναι σαν bug του forum..... :wink:

Ρατσισμός αισχύστου είδους.Στους άλλους φαίνεται κατευθείαν....

Το θέμα είναι "Gear Pics"....Που είναι ο ΚΤΜοφάγος???? 8)

Πλάκα πλάκα δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανεβάσω φωτο σε forum.Κάτι σχετικα με bandwith μου είπαν , δεν κατάλαβα..... :roll:

Λοιπόν έκανα κάποιες δοκιμές και να πως μπορείτε να ανεβάσετε χωρίς πρόβλημα φώτο:

1)Ανεβάζετε στο My Uploads όσες φώτο θέλετε

2)Πάτε στο θέμα που ποστάρετε και πατάτε το κουμπί Img

3)Γραφετε το λινκ της φώτο μεσα και ξανά το κουμπί Img για να κλείσει

Ιδού το Rockingerακι μου:

ks006.jpg

kskontur2.jpg

kskontur.jpg

Το θέμα είναι "Gear Pics"....Που είναι ο ΚΤΜοφάγος???? icon_cool.gif
Τα εμαθες???? 8O Πηρε τον F30......... :lol: 8) :roll: ......... μην του το πεις οτι σου το ειπα.... :P :? :) :D :lol: θα μου τον φερει την τριτη να τον ακουσω....πρωτη φωρα που θα ακουσω boogie live... :lol: :lol: :lol: :lol: ειμαι και πολυ ασχετος μιλαμε ετσι?? :oops: :roll: :wink:

Επιτέλους...Σ αυτόν τον server γίνεται δουλεια...

Λοιπόν...

Δυστυχώς για τον ενισχυτή έχω μόνο αυτήν την άκρως ατμοσφαιρική φωτογραφία.Λείπουν κάτι πραγματάκια αλλά μέσες άκρες αυτο είναι.Απ ότι βλέπετε χρειάζομαι επειγόντως προενισχυτή,PM αν παίζει τίποτα.

Απο τις κιθάρες δεν είχα τίποτα γι αυτό έβγαλα μια επιτόπου.Αυτή η μαύρη δεν είναι δικιά μου αλλά την έβαλα για να ξυπνήσω μνήμες :wink:

(κάπου εδω κυλάει ένα δάκρυ στο μάγουλο του Alex :twisted: )

344008484friLfs_ph.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε είχα προειδοποιήσει οτι είναι ανισόρροπος.Θα κάνω την πάπια σχετικά με τον F30.Α και με το ΚΤΜοφάγος εννοούσα το Aprilia!!Εχεις κάνει πολλές κηδείες έχω ακούσει (Sorry για το off topic παραστράτημα :) )

Παρτε εδω και κοιταχτε για να μην ξαναγραφω..........δειτε το προηγουμενο post......

FENDER~1.jpg

o EMG στη bridge ειναι ο 85, μοναδικος μαγνητης απο τον οποιο ειμαι ευχαριστημενος και βγαζω (περιπου) τον ηχο που εχω στο κεφαλι μου. Edw να πω οτι δε παιζω μεταλ η απο αυτα τα καινουργια του διαβολου.. :D :D numetal που παιζουν οι γιεγιεδες :D 8O για καποιο λογο ολοι εχουν συνδυασει τους EMG με αυτα τα ειδη......Αφου δοκιμασα ολους τους Duncan απο medium output(Custom,Custom5, Custom custom, JB, Distortion k.a) και πανω αποφασισα οτι οι Duncan ειναι μεγαλη απατη(ξερω ξερω.....το 99% των κιθαριστων διαφωνει....) και οι 2-3 Dimarzio που δοκιμασα μου ακουγονταν πολυ συνθετικοι......οποτε EMG85 forever.

elavd..... Μολις μαθω να παιζω σα τον SRV εχεις τον λογο μου στη χαριζω...........

elavd..... Μολις μαθω να παιζω σα τον SRV εχεις τον λογο μου στη χαριζω...........
Όσο ζω ... ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!!!

Κλείσε ΤΩΡΑ τον υπολογιστή και ξεκίνα μελέτη!!!!!!!!!!

:D:D:D

Ιδού το Rockingerακι μου:
ks006.jpg

kskontur2.jpg

kskontur.jpg
Πάντως gto234 εγώ πραγματικά έχω περιέργεια-αγωνία να δω πραγματικά τη ΔΙΚΗ σου κιθάρα και όχι τις φωτογραφίες που δείχνει στο site της η Rockinger.

Ναι δίκιο έχεις elavd ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές είναι του site.Δυστυχώς δεν έχω ψηφιακή μηχανή για να βγάλω φώτο αλλά μόλις μπορέσω θα ανεβάσω.

Υ.Γ. Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά,μόνο τα νερά του ξύλου ίσως είναι λίγο διαφορετικά.

Ε ψιτ Alex_Flouros' date=' δεν θα ήθελα με τίποτα να σε έχω γείτονα, καλά όλα αυτά σε [b']ΕΝΑ[/b] δωμάτιο.... 8O

χαχα...δικιο εχεις...ουτε εγω θα με ηθελα για γειτονα...

υπαρχει και μια περιεργη συμπτωση...

μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν

πανω,κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O

Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D

Αlex

Ε ψιτ Alex_Flouros' date=' δεν θα ήθελα με τίποτα να σε έχω γείτονα, καλά όλα αυτά σε [b']ΕΝΑ[/b] δωμάτιο.... 8O

χαχα...δικιο εχεις...ουτε εγω θα με ηθελα για γειτονα...

υπαρχει και μια περιεργη συμπτωση...

μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν

πανω,κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O

Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D

Αlex

8O 8O 8O Φίλε μείνε μακριά μου :evil: :evil:

Alex έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις σε υπόγειο??

Θα είναι καλύτερα (για τους υπόλοιπους) 8)

μεσα σε 2-3 χρονια "απεβιωσαν" οι γειτονες που εμεναν πανω' date='κατω,αριστερα και δεξια απο το σπιτι μου.... 8O Μηπως θα επρεπε να αρχισω να αισθανομαι τυψεις? :D

Αlex[/quote']

προσεξε γιατι ξερω μια παρομοια ιστορια και μετα τα..πνευματα των νεκρων αυτων ανθρωπων αποφασισαν καποια μερα να ..καταραστουν τον υπαιτιο ετσι ωστε να μην μπορεσει ποτε ξανα να shredαρει,και η καταρα επιασε :P

νταμπλιγιου τουνταμπλιγιου τελεια com :P

Μιλάμε για τον ορισμό της έννοιας "killer player" :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back