Ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό!

stanley

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Κάθε ευαίσθητος πολίτης για το περιβάλλον μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Το απαράμιλλου κάλλους καζίνο της Πάρνηθας όχι μόνο σώθηκε από την φωτιά που ευτυχώς έκαψε μόνο το δάσος και τα ελάφια, αλλά και συνεχίζει να προστατεύεται αποτελεσματικά καθώς σήμερα το πρωί σώθηκε από αναζωπύρωση της καταστροφής. Ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε το ίδιο αποτελεσματικά όπως και πριν από ένα μήνα.

Κατόρθωσε κινητοποιώντας τα άπειρα μέσα που έχει φροντίσει η κυβέρνηση να διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. (όχι πυροσβεστικά μέσα και άλλα τέτοια παρωχημένα και άχρηστα) αλλά, Ζητάδες, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και ιπτάμενα μέσα (όχι canadair) αλλά αστυνομικά ελικόπτερα, για να συλλάβει όσους προσπαθούν να στερήσουν από το λαό έναν από τους τελευταίους πνεύμονες αναψυχής, το δάσος κουλοχέρηδων με τα υπέροχα φρουτάκια, της Πάρνηθας.

Έτσι λίγη ώρα μετά τη νέα προσπάθεια καταστροφής του καζίνο με φονικά εργαλεία σακούλες με κόκκινο χρώμα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανυπολόγιστη καταστροφή, ο κρατικός μηχανισμός κατόρθωσε με ηρωισμό και αυταπάρνηση να συλλάβει 30 ύποπτους δίνοντας τέρμα στον εφιάλτη εκατοντάδων τζογαδόρων.

Μετά από καταδίωξη και κάπου στους Θρακομακεδόνες, τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν τους νεαρούς επιβαίνοντες σε μηχανάκια, που σήμερα το πρωί επιτέθηκαν στο καζίνο. Οι νεαροί αντιστάθηκαν χτυπώντας με τα πρόσωπα τους τις γροθιές και τις αρβύλες των αστυνομικών, με αποτέλεσμα 5 (νεαροί) να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά.

Οι νεαροί μάλλον ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που όπως σιγά σιγα γίνεται ευρέως γνωστό, βάζουν τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα (ίσως και και στα Βαλκάνια) για να χτίσουν.

Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ για τις ανακρίσεις και για να εξεταστούν από γιατρούς προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι δυνατόν να μην τους αρέσει να τζογάρουν στο καζίνο.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό, που σε αντίθεση με όσα διαδίδουν οι ανεύθυνοι αυτές τις μέρες, είναι σε απόλυτη ετοιμότητα να προστατέψει το περιβάλλον και να ανακαζινώσει την Πάρνηθα.

Τζογαδόροι όλης της Αττικής ηρεμίστε. Το καζίνο θα λειτουργήσει (και θα επεκταθεί) κανονικά.

http://www.indy.gr/newswire/i-etoimotita-toy-kratikoy-mi3c7anismoy-esose-to-dasos-koylo3c7eridon-tis-parnithas-apo-tin-katastrof

Κατσε για να καταλαβω...

Μια ομαδα πνευματικα καθυστερημενων "επετεθηκαν" στο...Καζινο (γιατι ομως? 8O ,τι τους εφταιξε...ας πουμε γιατι να μην επιτεθουνε στο προπατζιδικο της γειτονιας τους αφου και αυτο την ιδια δουλεια κανει?) & οι ¨κακοι" αστυνομικοι τους συνελαβαν?

8O

παρεμπιπτοντως το ΚΑΖΙΝΟ ειναι ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ κτιριο ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ αρχιτεκτονικης (σχεδιασμενο το 1960 απο τον μεγαλο αρχιτεκτονα ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ)

http://www.tee.gr/online/epikaira/2000/2112/pg012.shtml

αντε την επομενη φορα τα παλικαρια να επιτεθουν με κοκκινες μπογιες και στον Παρθενωνα... :roll:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε πληροφορώ ότι αρκετοί από τους "πνευματικά καθυστερημένους" όπως λες (δεν καταλαβαίνω από πού το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα), όταν καιγόταν η Πάρνηθα είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή για να βοηθήσουν στην κατάσβεση... Αλήθεια, εσένα δε σου φταίει σε τίποτα το καζίνο? Σου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό να υπάρχει (και να θέλει να επεκταθεί) στην καρδιά ενός δρυμού? Δε σε ενοχλεί καθόλου που οι επισκέπτες του έχουν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρο σε έναν σκουπιδότοπο? Δε σε ενόχλησε καθόλου όταν στη μεγάλη φωτιά το πρώτο πράγμα που έσπευσαν να σώσουν οι πυροσβέστες ήταν το καζίνο? Ε να μην τρελλαθούμε κιόλας...

Επαναλαμβανω ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ επιτιθεται σε ενα ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ κτηριο (μνημειο αρχιτεκτονικης δηλαδη) ειναι ΚΑΦΡΟΣ...

Με αυτη τη λογικη ας γκρεμισουμε και τον Παρθενωνα μια και για να χτιστει απο τους αρχαιους Αθηναιους ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ... :lol:

Αληθεια 47 χρονια που ειναι εκει το καζινο ΤΩΡΑ τους πειραξε...?

ΟΛΑ τα καζινο του κοσμου σε "ειδυλιακες" περιοχες ειναι χτισμενα,και ΕΙΔΙΚΑ το καζινο της Παρνηθας ΚΟΣΜΕΙ την περιοχη (σαν high class resort παγκοσμιου επιπεδου κατα τα ελβετικα προτυπα στα οποια αλλωστε χτιστηκε)

Το είναι διατηρητέο δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ. Το ότι είναι στην καρδιά του δρυμού και επηρεάζει με το χειρότερο τρόπο το οικοσύστημα και τη φύση μου λέει ΠΟΛΛΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

και ΕΙΔΙΚΑ το καζινο της Παρνηθας ΚΟΣΜΕΙ την περιοχη
ε βέβαια!!! χωρίς το καζίνο ο δρυμός θα ήταν το απόλυτο τίποτα!!

SF στο λινκ που παρέθεσες με την είδηση δε λέει ότι έριξαν μπογιές στο κτίριο, μόνο σε αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο.

Δεν το'ξερα πάντως ότι είναι διατηρητέο το κτίριο. Για να πω τη μαύρη αλήθεια μου μια φορά που έχω ανεβεί εκεί πάνω όλη και όλη πέρσι μου φάνηκε μια μάπα και μισή, πόσο μάλλον κάτι που αξίζει να γίνει είναι διατηρητέο.

IMHO κάποιους σκοπούς εξυπηρετεί αυτό το πράγμα, χωρίς να θέλω να γίνω Mr. Conspiracy Theory βέβαια.

Πάντως είναι άξιο απορίας πως έγιναν όλα στάχτη και το καζίνο (απ'ότι ξέρω) έμεινε εντελώς ανέπαφο....

Δε λέω, ο τζόγος είναι νόμιμος και τα λεφτά πολλά αλλά υπάρχουν και όρια.

Προφανώς δεν μπορείς να έχεις καζίνο στην Πάρνηθα αν δεν είσαι και δικτυωμένος πολιτικά ε; :wink:

Ο φίλος stanley προφανώς θέλει να θίξει το ότι μόλις έπιασε φωτιά η πάρνηθα, αντί να τρέξουν να την σβήσουν πήγαν αμέσως στο καζίνο, μην τυχόν και πάρουν φωτιά οι ρουλέτες.

Προφανώς δεν μπορείς να έχεις καζίνο στην Πάρνηθα αν δεν είσαι και δικτυωμένος πολιτικά ε;
μα το καζινο ΑΝΗΚΕΙ στο ΚΡΑΤΟΣ!!! 8O

(τουλαχιστον μεχρι τωρα ,σε λιγο καιρο θα πουληθει...)

50 χρονια ειναι εκει που ειναι και δεν νομιζω να ενοχλουσε κανεναν μεχρι που καηκε η Παρνηθα....ισα ισα για πολλους (και για εμενα) ηταν ενα αρχιτεκτονικο δημιουργημα αξιωσεων ,για αλλους οχι και αυτο ειναι σεβαστο...(δεν ειναι αναγκαιο να αρεσει σε ολους η μοντερνα αρχιτεκτονικη...)

μη παμε ομως να βγαλουμε το ΤΡΕΛΛΟ συμπερασμα οτι για την καταστροφη της Παρνηθας φταιει το καζινο!..... 8O

Εξαλλου οι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ,τα ΡΑΝΤΑΡ & τα "καταφυγια" ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οικολογικη καταστροφη απο οτι ενα απλο ξενοδοχειο (που επαναλαμβανω σαν κι αυτο υπαρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ σε βουνα της Ευρωπης)

Προφανώς δεν μπορείς να έχεις καζίνο στην Πάρνηθα αν δεν είσαι και δικτυωμένος πολιτικά ε;
μα το καζινο ΑΝΗΚΕΙ στο ΚΡΑΤΟΣ!!! 8O

(τουλαχιστον μεχρι τωρα ' date='σε λιγο καιρο θα πουληθει...)

50 χρονια ειναι εκει που ειναι και δεν νομιζω να ενοχλουσε κανεναν μεχρι που καηκε η Παρνηθα....ισα ισα για πολλους (και για εμενα) ηταν ενα αρχιτεκτονικο δημιουργημα αξιωσεων ,για αλλους οχι και αυτο ειναι σεβαστο...(δεν ειναι αναγκαιο να αρεσει σε ολους η μοντερνα αρχιτεκτονικη...)

μη παμε ομως να βγαλουμε το ΤΡΕΛΛΟ συμπερασμα οτι για την καταστροφη της Παρνηθας φταιει το καζινο!..... 8O

Εξαλλου οι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ,τα ΡΑΝΤΑΡ & τα "καταφυγια" ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οικολογικη καταστροφη απο οτι ενα απλο ξενοδοχειο (που επαναλαμβανω σαν κι αυτο υπαρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ σε βουνα της Ευρωπης)[/quote']

Τώρα βρήκα τις φωτο, πέταξαν και στο κτίριο μπογιές. Stale news η Ναυτεμπορική...

Ανήκει στο κράτος;;; Βρε τι μαθαίνει κανείς :D

Βρε συ SF σου φαίνεται να το πάω εκεί, ότι φταίει το καζίνο για τη φωτιά;;; Απλά η αντίληψή μου είναι ότι δώθηκε πρώτη προτεραιότητα εξαρχής η διάσωση του καζίνο, παρά στο να θέσουν το μέτωπο ύπο έλεγχο.

Πυροσβέστης δεν είμαι, ούτε ήμουν πάνω στην Πάρνηθα για να ξέρω τα ειδικά. Το βράδυ που καιγόταν είχα όμως πλήρη θέα προς τα εκεί (από 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Πολύδροσο Αμαρουσίου) και απλά είναι άξιο απορίας πως έγινε τέτοια τεράστια καταστροφή και παρ'όλα αυτά το καζίνο δεν έπαθε τίποτα.

Ε καλά δεν μίλησα για οικολογική καταστροφή λόγω ξενοδοχείου, μόνο για τη φωτιά μιλάω! ¶λλωστε δε νομίζω ότι χρειάζεται να υπενθυμίσεις ότι υπάρχουν βουνά με...ξενοδοχεία :D

¶λλωστε δε νομίζω ότι χρειάζεται να υπενθυμίσεις ότι τα υπάρχουν βουνά με...ξενοδοχεία icon_biggrin.gif
Και ομως σε αυτο το φορουμ (η μαλλον σε αυτη τη ΧΩΡΑ) χρειαζεται και παραχρειαζεται....... (δε θελει πολυ να σε βγαλουν και.....φασιστα ξερεις... :lol: :lol: :lol: )

η Παρνηθα δεν καηκε επειδη οι...πυροσβεστες πηγαν να σωσουν το ξενοδοχειο (αν ειναι δυνατον δηλαδη να το σκεφτει καποιος αυτο...) ,καηκε γιατι το ελληνικο μπουρδελοκρατος για να..γλυτωσει καποια χρηματα (ελαχιστα μπροστα σε αυτα που θα πληρωσει τωρα για την αποκατασταση του δρυμου) για αντιπυρικα εργα αντι να τα κανει τα...εξυνε κανονικα για 20 χρονια τωρα.... :twisted:

και απλά είναι άξιο απορίας πως έγινε τέτοια τεράστια καταστροφή και παρ'όλα αυτά το καζίνο δεν έπαθε τίποτα
δεν είναι να απορεί κανείς πώς έγινε τέτοια τεράστια καταστροφή, από τη στιγμή που τα πυροσβεστικά εκείνο το βράδυ ήταν ΟΛΑ παρατεταγμένα γύρω από το καζίνο και οι δυνάμεις καταστολής εμπόδιζαν τον κόσμο να ανέβει πάνω να βοηθήσει στην κατάσβεση...
κατά τ'άλλα, η ύπαρξη ενός κτιρίου-εκτρώματος που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες μέσα σε ένα προστατευόμενο (υποτίθεται) οικοσύστημα, αποτελεί για σας κάτι το φυσιολογικό... Αφού γίνεται κι αλλού ανά τον κόσμο, ντάξει μωρέ, ποιος είμαι εγώ τώρα που θα πω κάτι αντίθετο... Αλλά να ξέρετε ότι τρομάζω στην ιδέα ότι θα μεγαλώσω τα παιδιά μου σε έναν κόσμο όπου η συνύπαρξη μπετού και δάσους θα θεωρείται κάτι το... αυτονόητο. Καληνύχτα.

Ρε Stanley πολύ άγρια μας τη μπαίνεις και δε βλέπω το λόγο.

Σου φταίω εγώ για την Πάρνηθα;

Σου φταίει ο SF;

Κανένας άλλος εδώ μέσα;

Αν έτσι πιστεύεις όνειρα γλυκά.

Ρε Jase και εσυ τωρα προσπαθεις να κανεις κουβεντα με ατομο του "αντιεξουσιαστικου" χωρου ?

(αυτοι συνηθως δεν ξερουν ετσι κι αλλοιως τι τους φταιει.... :roll: αν και ξερουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν κατα βαθος.... :lol: )

Αστο να παει,αστο τι ψαχνεις τωρα......

Παντως χαιρομαι που ολοι οι Ελληνες εγιναν ξαφνικα ΕΙΔΙΚΟΙ στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ....πολυ καλο πραγμα αυτο..... :lol:

Λοιπον εισαι αυριο το πρωϊ να ξεκινησουμε για τα Ζαγοροχωρια?παμε ρε να γκρεμισουμε κανα σπιτι-εκτρωμα μια και αυτοι οι αληταραδες & αξεστοι χωριατες τολμησαν να χτισουν χωρια μες στο δασος!!! :lol: (το 1500 το αποφασισαν αλλα δε βαριεσαι...προσφατα ειναι.....)

¶τομα του αντιεξουσιαστικού χώρου;

Δεν είναι ανάγκη να είσαι "άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου" , ότι κι αν σημαίνει αυτο για τύπους που βλέπουν εφιάλτες για "κουμουνιστές" και "αξύριστες μασχάλες" :lol: ,για να αντιληφθείς αυτό που λένε όλοι, ότι δηλαδή μάζευαν τα πυροσβεστικά από το δάσος, για να σώσουν το καζίνο, επειδή αυτό τους φένει έσοδα στο κράτος.

Στοιχειώδης λογική χρειάζεται απλά και ευέλικτη σκέψη...

ΥΓ, Σ΄αυτό το φόρουμ θες να αγιάσεις και δε μπορείς... :D

Κώστα τι αβαταρ είναι αυτό ρε; Κι έπαιζα χθες το RE4 σε μεγάλη οθόνη!

¶σχετο αλλά sadako rulez! Όχι σαν το άλλο το αμερικανικό έκτρωμα!!! (να πω κι εγώ τα αριστερίστικά μου)

Ρε Jase και εσυ τωρα προσπαθεις να κανεις κουβεντα με ατομο του "αντιεξουσιαστικου" χωρου ?(αυτοι συνηθως δεν ξερουν ετσι κι αλλοιως τι τους φταιει.... :roll: αν και ξερουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν κατα βαθος.... :lol: )

Αστο να παει' date='αστο τι ψαχνεις τωρα......

Παντως χαιρομαι που ολοι οι Ελληνες εγιναν ξαφνικα ΕΙΔΙΚΟΙ στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ....πολυ καλο πραγμα αυτο..... :lol:

Λοιπον εισαι αυριο το πρωϊ να ξεκινησουμε για τα Ζαγοροχωρια?παμε ρε να γκρεμισουμε κανα σπιτι-εκτρωμα μια και αυτοι οι αληταραδες & αξεστοι χωριατες τολμησαν να χτισουν χωρια μες στο δασος!!! :lol: (το 1500 το αποφασισαν αλλα δε βαριεσαι...προσφατα ειναι.....)[/quote']

Όχι τίποτα άλλο αλλά μέσα σε μια μέρα έμαθα ότι είμαι η ΕΞΟΥΣΙΑ (μιας και είμαι στόχος αντι-εξουσιαστών) αλλά έχω και ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΖΙΝΟ (μέλος του κράτος δεν είμαι και γω?)!

Τύφλα να'χει ο Μάρλον Μπράντο.

Και να μου τη λένε πάνω που χάρηκα ότι είμαι και μάγκας και λεφτάς; Μόνο οι γυναίκες μου έλειπαν σήμερα να γίνω scarface σε νέα έκδοση :lol:

Ε το πήρα λίγο στραβά τι να κάνω και γω :D

Τσακάλια αυτοί στα Ζαγοροχώρια ε; 1500μ.Χ. ή π.Χ.;;; :lol: :lol:

Όπως υπάρχει τραγούδι fuck the police, έτσι θα κάνουμε και fuck the fire department :roll:

Υ.Γ. μάγκες μην ξεχάσετε να ανεβείτε στο καζίνο να παίξετε τίποτα αυτή τη βδομάδα γιατί σε λίγο πάω διακοπές και χρειάζομαι μερικά φράγκα ακόμα να πάω στο Σαιν Τροπέ in style με το κότερο (πάμε μια βόλτα) και έχω βάλει και στο μάτι την Nocaster με τα 10 χιλιάρικα, 10 Boogie Triple Rectifier stacks και μερικές custom Gibson (προσάναμα για το τζάκι στο κάστρο μου το χειμώνα) :wink: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back