«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Η Αλμα και φωνάρα και κορμάρα! Είναι δυνατή.

λοιπόν, άλλαξα μέχρι στιγμής γνώμη. Παίζω με την ΑΛΜΑ,. τους ΜΟΣΤΡΑ και τον ΑΚΥΛΑ.

Πολύ κακή εμφάνιση του Good Job Nicky, δεν μπορεί να αναπαράγει το αποτέλεσμα του στούντιο ούτε λίγο

Ο Νίκος έχει έρθει στο στούντιο κάποιες φορές για δουλειά. Είναι εξαιρετικό παιδί (και δεν το λέω έτσι για να το πω) και πολύ ταλαντούχος.

Παράπονο το έχω που διάλεξε να στείλει ένα pop τραγούδι. Καθόλου κακό μεν, δύσκολο όντως να μεταφραστεί λάιβ. Αν έστελνε ένα από "τα δικά του" που γράφει πραγματικά πολύ ωραία, πιστεύω θα πήγαινε καλύτερα. Δηλαδή το τραγούδι που έστειλε δεν είναι good job Nicky όπως τον έμαθα.

Last edited:
Ο Νίκος έχει έρθει στο στούντιο κάποιες φορές για δουλειά. Είναι εξαιρετικό παιδί (και δεν το λέω έτσι για να το πω) και πολύ ταλαντούχος.

Παράπονο το έχω που διάλεξε να στείλει ένα pop τραγούδι. Καθόλου κακό μεν, δύσκολο όντως να μεταφραστεί λάιβ. Αν έστελνε ένα από "τα δικά του" που γράφει πραγματικά πολύ ωραία, πιστεύω θα πήγαινε καλύτερα. Δηλαδή το τραγούδι που έστειλε δεν είναι good job Nicky όπως τον έμαθα.
Μήπως δεν άκουγε καλά; Διότι στην αρχή φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά. Και εγώ τον έχω ακούσει πολύ δυνατό.

Ωραίος και ο Akyla.Μια χαρά.
Μεταξύ αυτου και evagelia πιστεύω θα πάει.

Καλά τα πήγε και ο ΑΚΥΛΑΣ αλλά δε νομίζω να προκριθεί.

Sabotage μόνο από Beastie Boys...Neeeeext!!!
Κραυγές απελπισίας ηταν αυτές?

η Σιαττι καλά πήγε στην αρχή αλλά μου φαίνεται σα να νέταρε προς το τέλος. Έπεσαν οι μπαταρίες. :ROFLMAO:

Προς την κάμερα τα φιλιά αλεξάνδρα,σε μένα.Καλή...καλή.

Αυτή με τα κατσαρά μαλλιά η παρουσιάστρια ποια είναι. Γιατί μιλάει έτσι, εγκεφαλικό έχει περάσει? :ROFLMAO:

Μπράβο στην ερτ για την επιλογή όλων των παρουσιαστών απο εμένα.

Εγκεφαλικό παθαίνουμε εμείς με την Μαγγιρα 😍
Και την άλλη, την έψαξα την άμοιρη, είχε θέμα. Απο χειρουργείο, έπαθε σηψαιμία και είχε επιπλοκές και της άφησε κουσούρι. Κρίμα. Μπράβο της όμως. Παλέυει. Δεν το ήξερα.

Ασε καλή μου την βιέννη,γιατί μπαίνανε στο empire βαμμένα και φεύγανε ξεμαλιασμένα.

Για όσους δέν γνωρίζουν,ο ήχος που έχουν οι Metallica στις συναυλίες τους (mayer sound),υπήρχε στην βιέννη για τις ανάγκες/απαιτήσεις της συμφωνικής της πόλης το 2008.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back