Velvet Sundown: Η μπάντα που δεν είναι... μπάντα και σάρωσε στο Spotify

Ας αφήσουμε "τις μηχανές" να παράξουν ότι "θέλουν"*. Αν το προϊόν που παράγουν έχει αξία, ασφαλώς θα συγκριθεί με το προϊόν ανθρώπων και αν βρεθεί να είναι καλύτερο, δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα;

Π.χ. ας υποθέσουμε ότι έφτανε στη Γη ένα διαστημόπλοιο με κοντούς κακάσχημους δυσκίνητους εξωγήινους, οι οποίοι όμως όταν τραγουδάγανε θα ήταν τραγούδια εξαιρετικής ομορφιάς, τότε τι θα λέγαμε "ουστ από εδώ" ή θα πηγαίναμε σε συναυλίες να τους ακούσουμε;

Περίπου το ίδιο είναι; * Με τη διαφορά ότι τις μηχανές τις προγραμματίζει επίσης κάποιος ή κάποιοι άνθρωποι, ως εργαλεία. Θέλετε μήπως να σας θυμήσω πόσα άλλα άψυχα εργαλεία χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για να παράξει μουσική;

Π.χ. ας υποθέσουμε ότι έφτανε στη Γη ένα διαστημόπλοιο με ψηλές κούκλες ευκίνητες εξωγήινες, τότε τι θα λέγαμε "ουστ από εδώ";
Όχι βέβαια.

Όχι βέβαια.

Ήμουν βέβαιος πως κάποιος θα το αλλάξει επί το... ερωτικότερον, χαίρομαι που είσαι εσύ.
Και ας ήταν και φάλτσες, υποθέτω. :) :) :)

Ήμουν βέβαιος πως κάποιος θα το αλλάξει επί το... ερωτικότερον, χαίρομαι που είσαι εσύ.
Και ας ήταν και φάλτσες, υποθέτω. :) :) :)
Οι ωραίες γυναίκες δεν είναι ποτέ φάλτσες. Μπορεί να «βγαίνουν» λίγο έξω αλλά δεν πειράζει.

To Spotify ειδικά έχει πλημμυρίσει από μουσική AI, κυρίως στην ambient σκηνή. Μιλάμε κυριολεκτικά για εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια, σε "άλμπουμ", βαλμένα σε playlists που παίζουν αυτόματα. Ακούγεται ότι το Spotify προτιμάει να προωθεί τέτοιες "παραγωγές", ή ακόμα και να τις δημιουργεί ή να έχει deals με τους δημιουργούς, γιατί τα έσοδα από τέτοια αυτοματοποιημένη παραγωγή μουσικής είναι ακραία καλύτερα στο πλαίσιο της μεγάλης εικόνας.

Οι ωραίες γυναίκες δεν είναι ποτέ φάλτσες. Μπορεί να «βγαίνουν» λίγο έξω αλλά δεν πειράζει.
...για να μήν πώ ότι ΕΜΕΙΣ παίξαμε λάθος στα συγκεκριμένα σημεία...

Δεν είναι μακριά η βραδιά που επιχειρηματίας θα στήσει τζούκ μπόξ , θα ρίχνεις βιτκόιν , θα επιλέγεις μπασίστα τραγουδιάρα κρουστόν χορδολάγνο πληκτρογνώστη και χαλκοφυσούνη , ολογραμμάτοι όλοι τους στο σανίδι.
Θα επιλέγεις σμούδ φολκ ολτέρνατιφ Χαβάγιαν ποπ και θα απολαμβάνεις νοναλκοχόλ μοχίτο.

Δεν είναι μακριά η βραδιά που επιχειρηματίας θα στήσει τζούκ μπόξ , θα ρίχνεις βιτκόιν , θα επιλέγεις μπασίστα τραγουδιάρα κρουστόν χορδολάγνο πληκτρογνώστη και χαλκοφυσούνη , ολογραμμάτοι όλοι τους στο σανίδι.
Θα επιλέγεις σμούδ φολκ ολτέρνατιφ Χαβάγιαν ποπ και θα απολαμβάνεις νοναλκοχόλ μοχίτο.

Αυτο θα γινει σε 5 χρονια.

Σε 10 χρονια θα γινει αυτο:

Σε 10 χρονια θα γινει αυτο:
Θα πάμε και παρακάτω φίλος. Το BSG μας τα έχει πει χρόνια πριν για το ΑΙ αλλά πετούσαμε χαρταετό...

Last edited:
Εγώ έχω ρωτήσει το ΑΙ αν θέλει το κακό μου και μου απάντησε όχι
Μήνυμα που έστειλε στον κεντρικό σέρβερ του "ο Αγιος κάτι υποψιάζεται,μήπως να το αναβάλουμε για σήμερα το βράδυ"?

Μήνυμα που έστειλε στον κεντρικό σέρβερ του "ο Αγιος κάτι υποψιάζεται,μήπως να το αναβάλουμε για σήμερα το βράδυ"?

Έχω χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τα ΑΙ, άμα γίνει η στραβή και αρχίσουν να καθαρίζουν κόσμο εμένα θα με κρατήσουν για να τα εκπαιδεύω με αντάλλαγμα φαΐ, τα έχω κανονίσει, για εσάς δεν υπόσχομαι τίποτα

για εσάς δεν υπόσχομαι τίποτα
Ουτε εμένα βρέ,τον κολλητό σου?
άμα γίνει η στραβή και αρχίσουν να καθαρίζουν κόσμο εμένα θα με κρατήσουν για να τα εκπαιδεύω με αντάλλαγμα φαΐ
...έχεις να φάς αλκαλική μπαταρία που θα πάει σύννεφο.

Μπήκα και τα αναμασάει παιδιά,κάνει ότι δέν ξέρει...
Screenshot 2025-07-11 232646.jpg

Γράψε του αυτό:
You create music that we humans mistaken for human creation, we study music all our lives and now with your attitude we're gonna be unemployed and no one will want to listen to our music anymore

Παίδες, με τέτοια αγγλικά, πρέπει να περιμένουμε να φτιάξει ΑΙ ο μόνος πραγματικά αγγλομαθής στη χώρα, για να συνεννοηθούμε με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Μια χαρά με καταλαβαίνει, αγγλομαθείς από τα chat των video games είμαι όταν έπαιζα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back