hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Είναι νοθεία να μετράει η γνώμη κάποιου 100 φορές απάνω επειδή είναι πωρωμένος... Και επιπλέον είναι σίγουρα άσχετος με τη μουσική μια και ουδεμία σημασία έχει για αυτόν η μουσική αξία των τραγουδιών, μόνο σημαιούλες και γιουχου. Ο διαγωνισμός αυτός είναι καθαρά πολιτικός με ατζέντες εθνικές σεξουαλικές και λοιπά, καθώς και συμμαχίες και αδελφότητες... Πολύ μακριά από το όραμα που είχαν αυτοί που τον θέσπισαν
Η ισπανική τηλεόραση θα ζητήσει σήμερα επισήμως να ελεγχθεί το televoting και οι ψήφοι του Ισραχέλ στην Χισπανία.
Σύμφωνα με πληγές της El Pais, παρόμοιο έλεγχο αναμένεται να ζητήσουν και άλλες χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η ισπανική τηλεόραση θα ζητήσει σήμερα επισήμως να ελεγχθεί το televoting και οι ψήφοι του Ισραχέλ στην Χισπανία.
To point ποιο είναι; Δεν λέει πουθενά ότι ψηφίζεις μια φορά ή έναν. Ψηφίζεις όποιους σου κάνει κέφι και όσες φορές σου κάνει κέφι. Εξάλλου έσοδα θέλει η EBU.
Αν ο άλλος έχει χρήμα για κάψιμο, ας ψηφίζει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Πάντως όταν ανακοινώνεται ένας υποψήφιος για την Eurovision, συμβαινει το εξης patern.

-Αν ειναι ηδη διάσημος τον αποθεώνουν
-Αν δεν ειναι τον σκίζουν απο όλες τι πάντες.
-1 βδομάδα πριν τον τελικο τον αποθεώνουν ακομα και αν τον σκίζανε μέχρι τότε.
-1 βδομάδα μετά κανένας δεν ασχολείται πλεον.

Η φετινή συμμετοχή ήταν μια τέτοια περίπτωση. Είναι 22 χρονών κορίτσι απο ότι διαβάζω και φοβάμαι ότι δε θα εχει το σθενος να διαχωριστει απο την πολιτικη εκμεταλευση που επιχειρείται στο πρόσωπό της.

Είναι 22 χρονών κορίτσι απο ότι διαβάζω και φοβάμαι ότι δε θα εχει το σθενος να διαχωριστει απο την πολιτικη εκμεταλευση που επιχειρείται στο πρόσωπό της.
Εεεε... Ποια πολιτική εκμετάλλευση, τι έχω χάσει; :unsure:

Κομματική εκμετάλλευση για να προσθέσει στον διχασμό. Η ΣΑΤΤΙ είναι από την πλευρά των αριστερών ψευτο προοδευτικών που θέλουν να καταστρέψουν ότι απέμεινε και η Klavdia είναι του ελληνισμού, του συντηρητικού και της οικογένειας του μόχθου για ένα σταθερό μέλλον 😂😂
Φωτιά στα social media. 😂

Κομματική εκμετάλλευση για να προσθέσει στον διχασμό. Η ΣΑΤΤΙ είναι από την πλευρά των αριστερών ψευτο προοδευτικών που θέλουν να καταστρέψουν ότι απέμεινε και η Klavdia είναι του ελληνισμού, του συντηρητικού και της οικογένειας του μόχθου για ένα σταθερό μέλλον 😂😂
Φωτιά στα social media. 😂
Άσε το παρολί και την μπουρδολογία των social - είναι για τα "αποκαΐδια". Εγώ ρωτάω τον Αργύριο για τον πραγματικό κόσμο.

Άσε το παρολί και την μπουρδολογία των social - είναι για τα "αποκαΐδια". Εγώ ρωτάω τον Αργύριο για τον πραγματικό κόσμο.
Τα social media καθορίζουν πλέον τα πράγματα. Βάσει ότι σπέρνεται σε αυτά και το feedback του καθορίζει τις αποφάσεις. Αυτός είναι πλέον ο πραγματικός κόσμος. Εκεί πρέπει να είμαστε όλοι για να προκόψουμε. Και δουλειά να πας να πιάσεις σε ρωτάνε πόσο δημοφιλής και πόσους followers έχεις. Αλλιώς τι να σε κάμουμε? Πως θα πουλήσουμε? Πως θα βγάλουμε από εσένα :ROFLMAO:

Πώς ψηφίστηκε η Ελλάδα

Η Ελλάδα κατέκτησε την 8η θέση στις κριτικές επιτροπές με 105 βαθμούς. Τέσσερις χώρες της έδωσαν το 12αρι. Συγκεκριμένα, έλαβε:

12 βαθμούς από: Μαυροβούνιο, Αυστραλία, Ισραήλ, Κύπρος
10 βαθμούς από: Μάλτα
8 βαθμούς από: Γαλλία
6 βαθμούς από: Αλβανία, Γερμανία, Αλβανία
5 βαθμούς από: Γεωργία
4 βαθμούς από: Κροατία, Πολωνία
3 βαθμούς από: Ιρλανδία, Φινλανδία
1 βαθμό από: Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Στην τηλεψηφοφορία του κοινού, η Ελλάδα έλαβε συνολικά 126 βαθμούς, αποσπώντας το 12αρι από τρεις χώρες:

12 βαθμούς από: Αλβανία, Κύπρο και Σαν Μαρίνο
10 βαθμούς από: Γερμανία, Λουξεμβούργο
8 βαθμούς από: Αρμενία, Σερβία
7 βαθμούς από: Ισραήλ, Αυστραλία, Rest of the World
6 βαθμούς από: Βέλγιο
5 βαθμούς από: Ολλανδία
4 βαθμούς από: Γαλλία, Μαυροβούνιο
3 βαθμούς από: Σουηδία
2 βαθμούς από: Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα προκρίθηκε 4η στον ημιτελικό με 112 βαθμούς. Έλαβε:

12 βαθμούς από: Αρμενία
10 βαθμούς από: Γερμανία, Λουξεμβούργο
8 βαθμούς από: Ισραήλ, Μάλτα
7 βαθμούς από: Rest of the World, Αυστρία, Γαλλία
5 βαθμούς από: Αυστραλία, Γεωργία
4 βαθμούς από: Τσεχία, Δανία
3 βαθμούς από: Ηνωμένο Βασίλειο
1 βαθμό από: Φινλανδία, Ιρλανδία

To point ποιο είναι; Δεν λέει πουθενά ότι ψηφίζεις μια φορά ή έναν. Ψηφίζεις όποιους σου κάνει κέφι και όσες φορές σου κάνει κέφι. Εξάλλου έσοδα θέλει η EBU.
Αν ο άλλος έχει χρήμα για κάψιμο, ας ψηφίζει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Σύμφωνα με πληγές της El Pais, παρόμοιο έλεγχο αναμένεται να ζητήσουν και άλλες χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

To ποιντ είναι ότι όποια χώρα -διότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η αφανής χρηματοδότηση ιδιωτικών λογαριασμών- ξοδέψει πιο πολλά φράγκα, ανεβαίνει ψηλότερα στην κατάταξη.
Το επόμενο ποιντ ίσως είναι να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί προς το δικαιότερο ώστε να αποκλειστούν όσο το δυνατόν τέτοιες σπέκουλες? (ρωτάω, δεν ξέρω).
"Μπορεί και όχι. Προχωράμε".

Να ζητήσουν και μπράβο τους... Αλλά θέλουν να αποδείξουν τι; Ότι κάποιοι ψήφισαν και ξαναψήφισαν και ξαναματαψήφισαν τη Χ χώρα, κάνοντας χρήση "τεχνασμάτων" για να ρίξουν ψήφους από διαφορετικές τοποθεσίες;

Τζάμπα κόπος... Φυσικά και έγινε και γινόταν και θα γίνει στο μέλλον. Και δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο οι οπαδοί των Χ. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει.

Και όπως προείπα, δεν υπάρχει κανόνας που να σου απαγορεύει να ρίξεις όσες ψήφους σου κάνει κέφι, απ' όπου σου κάνει κέφι.

Ας δώσει "τροφή για σκέψη" στην EBU να αλλάξει τη διαδικασία της ψηφοφορίας - αν και δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι είναι πολλά τα... λεφτά Άρη.

Εδω εχει διαλυθει το καθε αυτου μουσικο περιεχομενο του διαγωνισμου, και εχει γινει παρελαση δικαιωματισμου, bodyposivitισμου και οποιου αλλου -ισμου ειναι της μοδας καθε φορα, αλλα οι ψηφοι στο Ισραηλ μας μαρανανε.

Το UK μηδέν. Κρίμα τις άμοιρες😀 Μου άρεσαν. Μας έδωσε 12 πόντους όμως το ΙΣΡΑΗΛ, δεν είναι και λίγο. Να πάρουμε δύο iron dome τωρα που βουβαθηκαν καποια κακά στόματα 😂🇬🇷🇮🇱📈

Εεεε... Ποια πολιτική εκμετάλλευση, τι έχω χάσει; :unsure:
Ο Μπογδανος έχει πλακωθεί να ανεβάζει βίντεο για υποστήριξης εδώ και καιρό, δεν έχω άλλη τέτοια περίπτωση υπόψη μου, αυτός θα εκμεταλλευτεί τα πάντα προκειμένου να σαλιώσει το δρόμο του προς κάποιο θώκο

Ο Μπογδανος έχει πλακωθεί να ανεβάζει βίντεο για υποστήριξης εδώ και καιρό, δεν έχω άλλη τέτοια περίπτωση υπόψη μου, αυτός θα εκμεταλλευτεί τα πάντα προκειμένου να σαλιώσει το δρόμο του προς κάποιο θώκο
Με έβαλες σε σκέψεις με αυτό...
Δηλαδή και η ξαφνική μεταστροφή του @cos_dr να έχει... ύποπτα κίνητρα; :unsure:

Με έβαλες σε σκέψεις με αυτό...
Δηλαδή και η ξαφνική μεταστροφή του @cos_dr να έχει... ύποπτα κίνητρα; :unsure:
Νομίζω έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική... Δεν ξέρω βέβαια αν ψαρεύει στα ίδια θολά νερά με τον Μπογδανο, τον κόβω πιο προχωρημένο τον cos_dr

Νομίζω έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική... Δεν ξέρω βέβαια αν ψαρεύει στα ίδια θολά νερά με τον Μπογδανο, τον κόβω πιο προχωρημένο τον cos_dr
Φίλε, μου η πολιτική είναι οπου φυσάει ο άνεμος. Εκεί πηγαίνω πάντα κιεγώ. Όχι για εμένα. Για τον φουκαριαρη τον λαό και τα συμφέρον του το κάνω. Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματα όλων, αυτό είναι ουτοπία. Όμως έτσι όπως λέω, κάποιων δικών μου θα τα λύσω. Από το τίποτα....... κάτι δεν είναι και αυτό, ε? 😂

Έστελνα Μπογδάνο στη Γιοροβίζιον, ΑΝΕΤΑ!!!

Αντιθέτως, τον cos_dr ΔΕΝ θα τον έστελνα, διότι την τελευταία στιγμή θα τον έπιανε το καλλιτεχνικό του και θα ξηγιόταν έντεχνη πενιά, με πονεμένο στίχο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back