hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Γύρισα στο ERTFLIX για λίγο, αυτή που αποδίδει στη νοηματική πρέπει να πάρει έπαθλο Θα χάσει 5 κιλά σήμερα. :ROFLMAO:

και τώρα οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Λοιπον, ξερετε τι εχει αυτο το κομματι;

Εχει την καλυτερη ΔΟΜΗ
Και μένει και το ρεφραίν. Είναι μελετημένο. Και έχει και τη μετατροπία στο τέλος για ανέβασμα. Kai κλείνει και με θέμα. TEXTBOOK

Αυτη η Γαλλια με τις αμμους ολουθε, αμα το δει το κομματι ο LK που γινεται ολο το stage χαλια, θα βγαλει τη χρυση

Εγω...... μάνα, πατέρα δεν είδα............:cry:

1747516599225.jpeg

χμ! το μόνο από όσα άκουσα μέχρι τώρα που θα μπορούσα να το ακούσω κι όξω απε δω (υπό συνθήκες δεν θα άλλαζα σταθμό στο αμάξι δηλαδή), είναι αυτό της Ελβετίας... συμπαθές μελωδικά...

ΥΓ. α! να ακούσω ίσως όχι, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να βλέπω την Γερμανίδα... το ότι είδα μάλιστα την δικιά μας στο καπάκι (που την είχαν κάνει σαν ποντικάκι που μόλις έβγαλε το κεφάλι από το κιούπι με το λάδι την καημένη), μου έκοψε την όρεξη και πάγωσε η πίτσα μου που μόλις είχε έρθει πριν εμφανιστεί (παρεμπιπτόντως πολύ καλή φωνητικά η ερμηνεία της σε ένα γραφικό στιχουργικά άσμα)...

Breaking news
Τσίμπησε μια ακόμη θέση στα odds η ελληνική συμμετοχή μετά την εμφάνιση στον τελικό

Odds.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back