- Πόντοι
- 423
Στο relicing παίρνουν ξυράφια οι ψυχοπαθείς και τις χαράσσουνε. Το παλικάρι εδώ κάνει παστρική δουλειά. Γυαλί, το κιθαρόνι! !?Custom shop , relicing?
Στο relicing παίρνουν ξυράφια οι ψυχοπαθείς και τις χαράσσουνε. Το παλικάρι εδώ κάνει παστρική δουλειά. Γυαλί, το κιθαρόνι! !?Custom shop , relicing?
Vegueros? καλά βλέπω?
Η ρακή είναι θηλυκό, σε καμιά ντοπιολαλιά δεν αναφέρονται σε αυτό το ποτό ως ουδέτερο, Κυκλάδες και Κρήτη δηλαδήΡακι
Η ρακή είναι θηλυκό, σε καμιά ντοπιολαλιά δεν αναφέρονται σε αυτό το ποτό ως ουδέτερο, Κυκλάδες και Κρήτη δηλαδή
Αναφερομουν στο Κρητικο αποσταγμα, οποτε εχει μια λογικη. Η καταγωγη μου ομως δε με βοηθαει, ο Παππους ελεγε το ρακι. Χιο, Σμυρνη…προγιαγια που ζουσε στην Πολη.Η ρακή είναι θηλυκό, σε καμιά ντοπιολαλιά δεν αναφέρονται σε αυτό το ποτό ως ουδέτερο, Κυκλάδες και Κρήτη δηλαδή
Δεν έχει σημασία από που είναι η λέξη σημασία έχει πως αναφέρεται εδώ και κάποιους αιώνες από τους διαλεκτοφωνους οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν αρχικάΈτσι κι αλλιώς η λέξη είναι τουρκική και στα τουρκικά δεν υπάρχουν άρθρα ούτε γένη οπότε όπως θες το λες ?
“τα ήπια τα ρακάκια μου χθες” κυκλοφορεί πολύΕπίσης ο πληθυντικός είναι ''ρακές'' όχι ''ρακια'', γενικά ήταν ανήκουστο ως τις τελευταίες δεκαετίες που κάποιος ''λόγιος'' θα αποφάσισε να το πει ρακί
Θα παίξεις Γωνιανό με παραμόρφωση.Δίνετε ιδέες τώρα. Αν καθαρίσω την ταστιέρα με ρακή/ρακί/τσικουδιά τι θα γίνει άραγε?
Και εγω έτσι το αντιλήφθηκα, από που προτιμάει ο καθένας να παιδεύεται ?Νομίζω ότι γεωμετρικά δεν υπάρχει διαφορά. Το μονο που αλλάζει ειναι η ευκολία πρόσβασης στις κεφαλές της βίδας.
Το πολύ πολύ με τον καιρο να δεις να φθείρονται λιγο πιο γρήγογρα οι χορδές. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω.Και εγω έτσι το αντιλήφθηκα, από που προτιμάει ο καθένας να παιδεύεται ?
μικρό το κακό.Το πολύ πολύ με τον καιρο να δεις να φθείρονται λιγο πιο γρήογρα οι χορδές. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω.
7 minutes ago, LK said:
Εγώ δεν κατάλαβα αν τελικά υπάρχει "σωστός" τρόπος τοποθέτησης της γέφυρας.
Άλλοι την έχουν έτσι, άλλοι αλλιώς....
Edit:
Μου έδωσε την απάντηση ο τύπος στο 1:06