Οι KISS τα ξεπούλησαν όλα

Πόντοι
938
Το όνομα της μπάντας, όλον τον κατάλογο και IP (Intellectual Property) για 300.000.000 δολάρια. Αγοραστής η Pophouse του Bjorn των ABBA.

Λογικά οι επόμενες συναυλίες των KISS θα είναι με ψηφιακά avatars μιας και έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπεριοδεύσουν.

https://apnews.com/article/kiss-sells-catalog-brand-name-ip-pophouse-061d34ce4e92efffc25f35c62670a4f2

Πάντως ουκ ολίγοι έχουν πουλήσει τους καταλόγους τους. Το επόμενο μεγάλο "μπαμ" που ακούγεται εντονότατα, είναι ο κατάλογος των Queen και έχει γραφτεί για τιμή πιθανώς άνω του ενός δισ. δολαρίων. 

Εδώ όμως πούλησαν και όνομα, logo κλπ. Αύριο μεθαύριο δηλαδή μπορεί να προσλάβει η εταιρία 4 μουσικούς και να τους κατεβάσει σαν Kiss.

Αύριο μεθαύριο δηλαδή μπορεί να προσλάβει η εταιρία 4 μουσικούς και να τους κατεβάσει σαν Kiss.
Αν τους βάψει καλά, χαμπάρι δε θα πάρουμε ?

Νομίζω Dylan kai springsteen έχουν πουλήσει ήδη... Kiss η πιο υπερεκτιμημένη μπαντα του πλανήτη (μη δίνετε σημασία, απλά προσπαθώ να βρισκω πάντα μια αφορμή να το βγάζω από μέσα μου) 

Νομίζω Dylan kai springsteen έχουν πουλήσει ήδη... Kiss η πιο υπερεκτιμημένη μπαντα του πλανήτη (μη δίνετε σημασία, απλά προσπαθώ να βρισκω πάντα μια αφορμή να το βγάζω από μέσα μου) 
Η χειρότερη μπάντα του πλανήτη. 

Kiss η πιο υπερεκτιμημένη μπαντα του πλανήτη (μη δίνετε σημασία, απλά προσπαθώ να βρισκω πάντα μια αφορμή να το βγάζω από μέσα μου) 

Αυτό συμβαίνει όταν επενδύεις περισσότερο στην περσόνα που μοστράρεις παρά στη μουσική που παίζεις.Οι Κιss ήταν τέτοια περίπτωση...Αλλά,θα μου πεις,κάνανε την καριέρα τους;Βγάλανε τα (πολλά)λεφτά τους;Όλα καλά.

Eνα προιον κοστιζει οσο ειναι διατεθιμενος καποιος να δωσει για να το αποκτησει. Τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

Νομίζω Dylan kai springsteen έχουν πουλήσει ήδη...
Και αυτοί και αρκετοί άλλοι ακόμα- και γέροντες, αλλά και νεότεροι. Είναι η νέα "τάση" στη μουσική βιομηχανία. 

Έχω την εντύπωση ότι ο έτερος είναι ο εγκέφαλος και ο Gene ο μπροστινός.
Όχι.

Μια ζωή ο Gene Simmons ήταν ο μπιζνεσμαν.

Μπάσο έμαθε (λέμε τώρα) για να συμπληρώσει τη θέση. 

Έχω δισκογραφία Kiss*.

Τους θεωρώ εξίσου αστείους με όλες τις ανάλογες μπάντες της εποχής και του είδους. 

Πρέπει να είναι από τους πιο πλούσιους ο Gene Simmons σε nettworth μουσικός....μετά τα μέλη  των Beatles. 

* και όχι μόνον. Και τα προσωπικά τους άλμπουμ, και wicked Lester.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Διαφωνώ αλλά οκ

Μια ζωή ο Gene Simmons ήταν ο μπιζνεσμαν.
Διαφωνώ επίσης αλλα πάλι οκ. Μάλλον έχεις αυτή την εντύπωση επειδή τον βάζει ο Paul να βγαίνει μπροστά.

Μπάσο έμαθε (λέμε τώρα) για να συμπληρώσει τη θέση. 
Μια χαρούλα το παίζει το μπασάκι του, άκου και τις μπασογραμμές του σε isolated tracks. Δεν είναι κορυφή αλλά είναι πολύ καλύτερος από κάτι πάνκηδες

Δεν είναι κορυφή αλλά είναι πολύ καλύτερος από κάτι πάνκηδες
Μην ανοίξω καινούριο thread. Αναζητώ απεγνωσμένα πάνκηδες που να ξέρουν να παίζουν μουσική 

Μην ανοίξω καινούριο thread. Αναζητώ απεγνωσμένα πάνκηδες που να ξέρουν να παίζουν μουσική 
O Καταρράκτης, εγνωσμένης αξίας πάνκης και παίχτης αρμονίου ?

Δεν τρελαίνομαι για KISS αλλά αναγνωρίζω τον τεράστιο αντίκτυπο και επιρροή που είχαν στην εξ Αμερικής hard και heavy metal σκηνής. 

Η εμμονή τους με το merch και ότι "όλα είναι πάνω απ'όλα ένα brand" είναι λίγο κουραστική, λες και άλλες μπάντες δεν έχουν merch και δεν βλέπουν την μπάντα τους σαν εταιρεία... Τουλάχιστον οι άλλες μπάντες που το κάνουν αυτό δεν το υπερθεματίζουν συνεχώς... Να υπάρχει και ένας ρομαντισμός ρε παιδί μου.

Από την άλλη ίσως να είναι και η πρώτη μπάντα που ξεκίνησε το όλο merch σύστημα που ακολουθούν όλες οι μπάντες μέχρι και σήμερα οπότε και σε αυτό ακόμα τους αξίζει respect 

Strutter

Detroit Rock City

Αυτά.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back