Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
* αστειεύομαι, προφανώς...

* αστειεύομαι, προφανώς...
Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν.

Απλά (εγώ άργησα να το καταλάβω) ..... μου πήρε καιρό  να εκτιμήσω την "οικογένεια" .

Πλέον διαπιστώνω κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους, πολλά πράγματα γι αυτούς ....που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι παλιότερα είτε γιατί δεν με ενδιέφερε είτε γιατί δεν μπορούσα να τα καταλάβω.

Μου αρέσει να τους βλέπω κάθε μέρα.

Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν

Έκανα μία καινοτομία, έβαλα έναν αστερίσκο σε ένα ποστ, και τη διευκρίνιση για τον αστερίσκο σε μεταγενέστερο ποστ. Οπότε το "αστειεύομαι" πάει στο "Λένιν".

Όμως, ευχαριστώ για το σχόλιό σου, είμαι ακριβώς στον ίδιο παρανομαστή όσον αφορά μέλη της οικογένειας με τα οποία δεν προλάβαμε να συστηθούμε επαρκώς (έτσι το σκέπτομαι) και τώρα έχουν απομείνει σα σημάδια από ασήμι σε κάποιο φιλμ.

• Συμφωνώ
Reactions: LK
Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν.

Απλά (εγώ άργησα να το καταλάβω) ..... μου πήρε καιρό  να εκτιμήσω την "οικογένεια" .

Πλέον διαπιστώνω κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους, πολλά πράγματα γι αυτούς ....που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι παλιότερα είτε γιατί δεν με ενδιέφερε είτε γιατί δεν μπορούσα να τα καταλάβω.

Μου αρέσει να τους βλέπω κάθε μέρα.
Και εγώ παίρνω τη μοτοσυκλέτα και πάω μια γρήγορη βόλτα να πιω καφέ με ένα φίλο στη θάλασσα. 

Ζήτω η ΣΑΤΤΙ και οι γονείς μας που μας ΑΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και τώρα λέμε να πάρουμε και 4ο σπίτι. ?

• Haha
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα που έπεσε ο κουρνιαχτός και μέχρι να επανέλθει μετά τον διαγωνισμό η φασαρία περί Τα ΤΑ ΤΑ ΤΑ.

Αντί να μιλάμε νοσταλγικά για αφίσες στα δωμάτια προ Χρίστου και για το πόσο αναπολούμε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει, θα πρότεινα να κάνουμε ένα θέμα της επικαιρότητας που αξίζει να τσακωθούμε.

ΛΑΝΘΙΜΟΣ

Παρακαλώ τον ΛΚ ως και επί του όλου των καλών τεχνών γνώστη να δημιουργήσει το νήμα και να κάμνει τη πρώτη τοποθέτηση

Παρακαλώ τον ΛΚ ως και επί του όλου των καλών τεχνών γνώστη να δημιουργήσει το νήμα και να κάμνει τη πρώτη τοποθέτηση
Δεν έχω δει και τίποτα από Λανθιμο.

Μόνο το κυνοδοντα.

Αλλά βίντεο κλιπς γυρνούσε ωραία. 

και για να χω περισσότερες ελπίδες να με ψηφίσετε (του χρόνου πια τώρα ότι έγινε έγινε) να και μια παραλλαγή στα ίδια 10 δευτερόλεπτα παραγωγής...

Zari Ta Ta Ta (version 2) by AI άι άι άι μάνα μου

• Haha
Οι μόνες αφίσες που μπήκαν ποτέ στο δικό μου δωμάτιο ήταν του Ντέταρι,τών αηρών μαηντέν και μιά νεκροκεφαλή σημαία
Αφίσες που έχουν κοσμήσει τον τοίχο του παιδικού μου δωματίου κατά καιρούς:?

image.png

image.png

image.png

✌️

image.png

Αν θα έβαζα αφίσες/πόστερ σήμερα, η μία σίγουρα θα ήταν κάποια του Παπαθανασίου στο στούντιο και οι υπόλοιπες από Jazzίστες ή/και Jazz εξώφυλλα, από εξώφυλλα της Blue Note πχ.

το "αστειεύομαι" πάει στο "Λένιν"
Στο τσακ γλύτωσε το θρεντ το κλείδωμα...?

θα πρότεινα να κάνουμε ένα θέμα της επικαιρότητας που αξίζει να τσακωθούμε.

ΛΑΝΘΙΜΟΣ
θα έπεφτε? πριν καν μπούμε σε 2η σελίδα...?

Btw, την αφίσα του DX7 την έχω ακόμα σε κάποιο συρτάρι. Χρόνια σκέφτομαι να την πάω να την κάνω κορνίζα με τζάμι μπροστά αλλά όλο το ξεχνάω. Είναι πολύ σπάνια.

• Συμφωνώ
δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην AI ai ai ai my mom και χάλασα άλλα 10 δευτερόλεπτα από την ζωή μου αλλά  κλείνω από τώρα και το 2026 την ERT, κλείνω και σαν συνθέτης - στιχουργός - μαστρ... εεε παραγωγός και μετά θα επιστρέψω στην λήθη ήσυχος...

I smoke and kamia gopa, opa opa opa

ΥΓ πλάκα πλάκα μια χαρά βγήκε αυτό... Καρβέλας η ΑΙ ai ai ai my mom... πιασάρικο...?

πλάκα πλάκα μια χαρά βγήκε αυτό... Καρβέλας η ΑΙ ai ai ai my mom... πιασάρικο...?
Να το ονομάσεις "I smoke and kamia gopa, opa opa opa (salata remix)", μετά να αντικαταστήσεις στο κομμάτι τη λέξη "salata" με τη λέξη "moussaka", να το ονομάσεις "I smoke and kamia gopa, opa opa opa (moussaka remix)" και να το κυκλοφορήσεις το καλοκαίρι. Θραύση θα κάνει στα clubs, εγγυημένα...?

Dx7 και Bruce Lee βάζω και τώρα. 
προτίμησα κι έφερα ζμπιτ ψες μια μινιατούρα dx, ανήλικη και απροστάτευτη δίπλα στις Τέλε 

VID_20240324_160535.mp4

Attachments

• VID_20240324_160535.mp4
    20.6 MB
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back