Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν.* αστειεύομαι, προφανώς...
Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν
Και εγώ παίρνω τη μοτοσυκλέτα και πάω μια γρήγορη βόλτα να πιω καφέ με ένα φίλο στη θάλασσα.Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν.
Απλά (εγώ άργησα να το καταλάβω) ..... μου πήρε καιρό να εκτιμήσω την "οικογένεια" .
Πλέον διαπιστώνω κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους, πολλά πράγματα γι αυτούς ....που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι παλιότερα είτε γιατί δεν με ενδιέφερε είτε γιατί δεν μπορούσα να τα καταλάβω.
Μου αρέσει να τους βλέπω κάθε μέρα.
όχι πες μου τι παραπάνω έχει η Μαρίνα από μένα και το Ai των 10 δευτερολέπτων παραγωγής άσμα μου...?
Zari Ta Ta Ta by AI άι άι άι μάνα μου
Δεν έχω δει και τίποτα από Λανθιμο.Παρακαλώ τον ΛΚ ως και επί του όλου των καλών τεχνών γνώστη να δημιουργήσει το νήμα και να κάμνει τη πρώτη τοποθέτηση
Αφίσες που έχουν κοσμήσει τον τοίχο του παιδικού μου δωματίου κατά καιρούς:?Οι μόνες αφίσες που μπήκαν ποτέ στο δικό μου δωμάτιο ήταν του Ντέταρι,τών αηρών μαηντέν και μιά νεκροκεφαλή σημαία
Στο τσακ γλύτωσε το θρεντ το κλείδωμα...?το "αστειεύομαι" πάει στο "Λένιν"
θα έπεφτε? πριν καν μπούμε σε 2η σελίδα...?θα πρότεινα να κάνουμε ένα θέμα της επικαιρότητας που αξίζει να τσακωθούμε.
ΛΑΝΘΙΜΟΣ
Ο Μητσοτάκης σε χαλάει?? Εξαιρετική vintage αφίσα.?Dx7 και Bruce Lee βάζω και τώρα.
Να το ονομάσεις "I smoke and kamia gopa, opa opa opa (salata remix)", μετά να αντικαταστήσεις στο κομμάτι τη λέξη "salata" με τη λέξη "moussaka", να το ονομάσεις "I smoke and kamia gopa, opa opa opa (moussaka remix)" και να το κυκλοφορήσεις το καλοκαίρι. Θραύση θα κάνει στα clubs, εγγυημένα...?πλάκα πλάκα μια χαρά βγήκε αυτό... Καρβέλας η ΑΙ ai ai ai my mom... πιασάρικο...?
προτίμησα κι έφερα ζμπιτ ψες μια μινιατούρα dx, ανήλικη και απροστάτευτη δίπλα στις ΤέλεDx7 και Bruce Lee βάζω και τώρα.
Στρώνεις βλέπω σιγά σιγά...?προτίμησα κι έφερα ζμπιτ ψες μια μινιατούρα dx, ανήλικη και απροστάτευτη δίπλα στις Τέλε
VID_20240324_160535.mp4
Θα βάλω τον Τρόλεϊ να με μάθει να παίζω το ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑΣτρώνεις βλέπω σιγά σιγά...?
Δεν μας είπες τελικά πως αποφάσισες να αγοράσεις synth, και μάλιστα ένα FΜ synth.Θα βάλω τον Τρόλεϊ να με μάθει να παίζω το ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ