- Πόντοι
- 1,848
Επιβεβαιώνεις Τι? Δεν μας το λες κι εμάς που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεπάθειας??επιβεβαιώνω
Επιβεβαιώνεις Τι? Δεν μας το λες κι εμάς που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεπάθειας??επιβεβαιώνω
Εσύ δεν χρειάζεται, έπεσες μικρός στη μαρμίτα με τους DPΕπιβεβαιώνεις Τι? Δεν μας το λες κι εμάς που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεπάθειας??
Όχι, δεν θα έβαζα.Εγώ , με το χέρι στην καρδιά....όχι.
Σύγχρονο/ η;Όχι, δεν θα έβαζα.
Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική άσκηση.
Θα ήταν "ποιον/ποια/ποιους θα βάζατε;".
Εκεί θα εκτεθούμε.
Σύγχρονο/ η;
Πληρώνω ΕΦΚΑ και επανέρχομαι ?Με τέτοιες ερωτήσεις, πας για ξεχωριστό νήμα των 100+ σελίδων.
Ας το αφήσουμε ελεύθερο, να ακουστούν και άγνωστες λέξεις...
Μπορείς να βάλεις και παλιές ΣΟΥ φωτό, όχι μόνο ''σημερινές'' ?Σύγχρονο/ η;
Καλά η αλήθεια είναι πως στο σπίτι μου έχω πραγματικά γιγαντοαφισσες μόνο εμένα, την Τια (που έβγαλα εγω) και φωτογραφίες των προγόνων. ?Μπορείς να βάλεις και παλιές ΣΟΥ φωτό, όχι μόνο ''σημερινές'' ?
Και εγώ έτσι τους έχω , είπαμε αν .Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, δεν θέλω τίποτε στους τοίχους, τους θέλω άδειους και psycho.
Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά ?Αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, σε καμία περίπτωση, αγριεύομαι με τέτοια (άντε να σκεφτείς καθαρά άμα βλέπεις την Ρόζυ, μπρε LK).
Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά
Τhey are dead.... they don't careΕπίσης, δεν βλέπω ποτέ φωτογραφίες οικείων, θεωρώ ότι η φωτογράφιση ως διαδικασία τους κλέβει το άνιμα.