Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Επιβεβαιώνεις Τι? Δεν μας το λες κι εμάς που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεπάθειας??
Εσύ δεν χρειάζεται, έπεσες μικρός στη μαρμίτα με τους DP

σε φασολάδα ενορχήστρωση παίρνει πιο πολύ κύρος. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε όλο το Ηνωμένω βασίλειο και συγχωρούμε οποιοδήποτε λάθος στον κύριο απο πάνω,εντελώς πληροφοριακά να  αναφέρω ότι αυτό δέν μπορούμε να το τραγουδίσουμε ούτε εμείς που είμαστε ιθαγενείς.

Με όλη την αγάπη που λαμβάνει η ελληνική συμμετοχή,δέν θα μπορούσαμε παρά να ανταποδώσουμε και εμείς με μία παλιότερη,δική μας,φιλότιμη προσπάθεια.

Εγώ θα σας βάλω μια άσκηση.?

Αν ήσασταν παιδιά-- έφηβοι τώρα, θα βάζατε πόστερ της Satti στον τοίχο του  παιδικού δωματίου σας; ?

Εγώ , με το χέρι στην καρδιά....όχι. ?

Οι μόνες αφίσες που μπήκαν ποτέ στο δικό μου δωμάτιο ήταν του Ντέταρι,τών αηρών μαηντέν και μιά νεκροκεφαλή σημαία.Οτί άλλο υπήρχε σε παιδικό δωμάτιο στο σπίτι όπου τα αδέρφια άκουγαν νΤίσκο και κάτι άλλα περίεργα βαφόταν απο πάνω με το ρολό.Εκτός του Γαύρου που την περνούσα προσεκτικά γύρω γύρω❤️.

Νομίζω,δέν θα γλύτωνε το ρολό,εκτός και αν ήταν στο τηγάνι και κρατούσε καπνογόνο.

• Haha
Reactions: LK
Εγώ , με το χέρι στην καρδιά....όχι.
 Όχι, δεν θα έβαζα.

Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική άσκηση.

Θα ήταν "ποιον/ποια/ποιους θα βάζατε;".

Εκεί θα εκτεθούμε.

Όχι, δεν θα έβαζα.

Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική άσκηση.

Θα ήταν "ποιον/ποια/ποιους θα βάζατε;".

Εκεί θα εκτεθούμε.
Σύγχρονο/ η;

Σύγχρονο/ η;

Με τέτοιες ερωτήσεις, πας για ξεχωριστό νήμα των 100+ σελίδων.

Ας το αφήσουμε ελεύθερο, να ακουστούν και άγνωστες λέξεις...

Με τέτοιες ερωτήσεις, πας για ξεχωριστό νήμα των 100+ σελίδων.

Ας το αφήσουμε ελεύθερο, να ακουστούν και άγνωστες λέξεις...
Πληρώνω ΕΦΚΑ και επανέρχομαι ?

Σύγχρονο/ η;
Μπορείς να βάλεις και παλιές ΣΟΥ φωτό, όχι μόνο ''σημερινές'' ?

• Haha
Μπορείς να βάλεις και παλιές ΣΟΥ φωτό, όχι μόνο ''σημερινές'' ?
Καλά η αλήθεια είναι πως στο σπίτι μου έχω πραγματικά γιγαντοαφισσες μόνο εμένα, την Τια (που έβγαλα εγω) και φωτογραφίες των προγόνων. ?

Παίζει ακόμα η αφίσα των αγαπημένων καλλιτεχνών στα εφηβικά δωμάτια;

φανταζόμουν ότι θα έχει αντικατασταθεί με wallpaper στο tablet ή κάτι τέτοιο

Αφού πλήρωσα τον ΕΦΚΑ Φεβρουαρίου το σκέφτηκα.

Από σύγχρονες θα είχα , αν ήμουν έφηβος ,(σε αφίσσα - tablet - video wall, δεν ξέρω) την Rosie Huntington-Whiteley και καμία Adriana Lima.

Από άντρες καναν Sean O'Pry.

Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, δεν θέλω τίποτε στους τοίχους, τους θέλω άδειους και psycho.

Το κοντινότερο αντίστοιχο που θα έβαζα ποτέ, για να βλέπω κάποιον ή κάτι κάθε μέρα, θα ήταν μία απλή κορνίζα πάνω στο γραφείο μου, οπότε μάλλον κάποιον σοφό ή υπερ-τυπά, σαν τον Κρισναμούρτι ας πούμε, ή τον Λένιν*. Αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, σε καμία περίπτωση, αγριεύομαι με τέτοια (άντε να σκεφτείς καθαρά άμα βλέπεις την Ρόζυ, μπρε LK). Επίσης, δεν βλέπω ποτέ φωτογραφίες οικείων, θεωρώ ότι η φωτογράφιση ως διαδικασία τους κλέβει το άνιμα.

Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, δεν θέλω τίποτε στους τοίχους, τους θέλω άδειους και psycho.
Και εγώ έτσι τους έχω , είπαμε αν .

Ό,τι τέχνη υπάρχει είναι είτε στο πάτωμα είτε σε καβαλέτο .

Αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, σε καμία περίπτωση, αγριεύομαι με τέτοια (άντε να σκεφτείς καθαρά άμα βλέπεις την Ρόζυ, μπρε LK).
Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά  ?

Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά

Ε, ναι, άμα περιμένουμε από τη σύνταξη, βράσε ρύζι...

• Haha
Επίσης, δεν βλέπω ποτέ φωτογραφίες οικείων, θεωρώ ότι η φωτογράφιση ως διαδικασία τους κλέβει το άνιμα.
Τhey are dead.... they don't care

Ειδικά με τον πατέρα μου , που είχαμε πολύ τεταμένη σχέση και βριζόμασταν συνέχεια (ίδιο επάγγελμα -ίδιο γραφείο)..... είναι οι μόνες φωτογραφίες που με ηρεμούν πλέον και τις έχω στο γραφείο (της δίκης του ορκωμοσίας ως δικηγόρος...)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back