Άρθρα από vagelism

vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 10 λεπτά
Εμφανίσεις
8
Εισαγωγή: Μια εκ βαθέων ανάλυση πίσω απο τα προβλήματα που όλοι μας σαν μουσικοί αντιμετωπίσαμε με το time. Καθώς και τρόποι βελτίωσης του Time μας. Tο θέμα time σε σχέση με την μουσική, είναι ένα ζήτημα που νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει μουσικός που κάποια στιγμή στην καριέρα του δεν το έχει...
vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 14 λεπτά
Εμφανίσεις
8
Εισαγωγή: Μερικές χρήσιμες συμβουλές για όποιον/α αποφασίσει να ασχοληθεί με την διδασκαλία της μουσικής. Παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια ραγδαία αύξηση των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τα τύμπανα αλλά και την μουσική γενικότερα... Δεν ξέρω αν φταίνε τα μουσικά όργανα που...
vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 9 λεπτά
Εμφανίσεις
16
Εισαγωγή: Μια ανάλυση γύρω απο το groove αλλά και τρόποι ανάπτυξης και αντιμετώπισης. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να αναλύσω, ένα πολύ δύσκολο θέμα που κατά καιρούς προβληματίζει όλους τους μουσικούς, αλλά ειδικότερα τα όργανα που απαρτίζουν το rhythm section, και δεν είναι άλλο απο το...
vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 10 λεπτά
Εμφανίσεις
9
Εισαγωγή: Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παιδίατροι προτείνουν στους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να μάθουν ένα μουσικό όργανο. Τα οφέλη είναι πολλά. Ανάπτυξη των γνωστικών και κινητικών δεξιοτήτων, αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχος, ένταξη και κοινωνικοποίηση, ακόμα και...
vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 3 λεπτά
Εμφανίσεις
9
Εισαγωγή: Εχουμε αναπτύξει πολλές φόρες ζητήματα στο Νοιζ, σχετικά με το πώς πρεπει να μελετάμε – Πόσες ώρες ανα μέρα, τι να μελετάμε κλπ. Τα εχουμε αναλυσει όλα αυτά. Κατι που θα ηθελα όμως να θιξω και που ολοι οι μουσικοι ξεχναμε καποια στιγμη σε περιόδους μελέτης, είναι η αναγκαιότητα της...
vagelism
Ανανέωση
Διαβάζεται σε 7 λεπτά
Εμφανίσεις
7
Εισαγωγή: Μια συλλογή από τα σχετικά θέματα στο forum. Tους τελευταιους μηνες ανεβαζοντας όλα αυτά τα θεματα στο Νοιζ, αλλα και διαβαζοντας θεματα συναδερφων, επεσα πανω σε μερικες τρομερες αλλα και πολύ σωστα διατυπωμενες κατά τη γνωμη μου αποψεις –ατακες, που για μενα εχουν διδακτικη αξια...